Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28658241
   « Vissza

Az emésztési zavar okai

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2011. május 4.
 

                                                                                                        01
 

Az emésztés a tápanyag hasznosulásának, az energia utánpótlásnak mérvadója. A megfelelő emésztéshez méltó körülményeket, és a szükséges tápanyagok bevitelét kell biztosítani - nem mást. Azt kell fogyasztani, amit a szervezet valójában megkíván, ezt nyálelválasztással előre jelzi, az ízek (tápanyag összetétel) felismerésére időt kell szánni, mert azok aktiválják az emésztő baktériumokat, és olyan mennyiséget kell bevinni, ami nem terheli le a szervezetet, azaz étkezés után nem jelentkezik álmosság, étkezés utáni cukorvágy. Ha ez nem jól történik, erőtlenség és képesség csökkenés lép fel, ami egyaránt érinti az immunrendszert és a stressztűrő képességet.

A BioLaborban olyan saját fejlesztésű, a kezelt személy biofizikai szignáljait szűrő, számítógép vezérelt módszert alkalmazunk, amely segíti az emésztési folyamatokat, a jóleső és zavarmentes étkezést, és az ideális tápanyag hasznosulást.

Étkezéstani kutatások jól mutatják, hogy a sav-bázis szabályzás, az illat- és ízérzékelés miként befolyásolják az emésztőrendszer állapotát. Érdemes figyelmet szánni arra, hogy mivel kívánjuk az elveszett energiát pótolni, hiszen a bevittek fogják azt produkálni.

A szervezet a tápanyagcsatornáit nyálkahártyákkal védi, melyek néhány óránként regenerálódnak. A nyálkahártyák (száj-, gyomor-, bél nyálkahártya stb.) védik a tápanyag csatornák áteresztő falait az eróziótól, maródástól, egyben azokat a baktériumokat hordozza a felszínén, amelyek valójában lebontják a bevitt tápanyagot. A tápanyag felismerése, feldolgozása, hasznosítása, a salakanyag kiválasztása, majd az igénybevételt követő regeneráció fontos körforgás. Mi ez utóbbi biológiai folyamattal foglalkozunk évek óta.

Az emberi test precíz szervezettséggel működik, ha bármely okból zavar, eltolódás történik, a helyreállás egyre nehezebb. Ha úgy tűnik, hogy a hagyományos és alternatív módszerek elégtelenek a gyógyuláshoz, a természetgyógyászati eljárások és táplálék kiegészítők sem segítettek, akkor figyeljen fel a kiinduló pontra, a természetes önregenerációra, az öngyógyító képességre, vagy annak hiányára.

Az emésztési zavar oka lehet: tartós stressz, túlterhelt idegállapot; kedvezőtlen étkezési alkalom szám; helytelen tápanyagbevitel (hasznos helyett terhelő tápanyag); ételfertőzés fennállása; ízérzékelés és illatérzékelés hiánya; felhalmozódott salakanyag; más, szervi diszfunkció, keringési zavar, immunális gyengeség stb.; gyógyszerek összeférhetetlensége, vagy akár a rossz étkezési körülmény.

Emésztés-programunkat az egészség őrző szemléletű, természetes öngyógyulást kereső személyeknek kínáljuk.

További, személyre szabott rekreációs kezeléseink: alvásminőség, szívműködés, vérkeringés, tápanyag emésztési folyamat, ürítés, bélműködés, fizikai állóképesség, pszichés egyensúly, idegrendszeri állapot, prosztata működés, menstruáció, hüvelyflóra, fogantatás és potencia, gerinc és ízületek, immunitás, allergia, szénanátha, frontérzékenység, stb.

Amennyiben érdeklődik e kezelések iránt, javasoljuk, jelentkezzen be Május 20-ig DÍJMENTESEN és tegyen egy stresszoldó kezelés próbát, majd saját tapasztalására hagyatkozva döntsön a továbbiakról!

Ha valaki viszont a szervezete állapotára kíváncsi, ajánljuk a BioLabor másik fő tevékenységét: a független orvosi viziten belüli ÁTFOGÓ DIGITÁLIS ÁLLAPOTFELMÉRÉSÜNKET. Az E.I.S. egy korszerű, hatékony, különleges orvosi vizsgálóeszköz, mely néhány perc alatt hatalmas mennyiségű információt gyűjt a szervezetről, melyet mért értékekkel, szövegesen és 3 dimenziós illusztrációval jelenít meg. Következtetni tud a szervek eltérő működésére, pl. gyulladásokra, emésztési, keringési zavarokra. Tájékoztatást ad pl. a szív, a vesék, a tüdő az emésztőszervek vagy akár az idegrendszer funkcionális állapotáról, így hajlamokra, megelőzésre, vagy precíz klinikai vizsgálatok szükségességére hívja fel a figyelmet. Azáltal, hogy átfogóan vizsgálja a szervezetet, összefüggéseket is könnyebben tudnak felismerni a partnerorvosaink.

Az állapotfelmérés díja 15.000,- Ft. Most mindenki, aki május 20-ig bejelentkezik, egy BioLabor® Utalványt is kap, mely felhasználható egy díjmentes Happy Coctail® szellemi frissítő kezelésre – értéke TÍZEZER Forint! (x)

www.biolabor.hu • Botka Zsolt, 06-30-9664741

1165 Bp., Jókai M. u. 6. I/100. (SZTK-val szemben – Jókai úti Irodaház, a Lottózó épülete)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez