Helyi Hírek - Független folyóirat   2021.10.20. szerda
Vendel
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 22327114
   « Vissza

REIKI TANFOLYAM – Beavatás az egyetemes energiába

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2011. február 2.
 

A múlt évben a Napfény Központban több Reiki I-es tanfolyamot is tartottunk, amelyen Gyalog Gábor Gauracandra Reiki mester avatta be tanítványait az univerzális energia használatába. November elején a II-es tanfolyamon már a szimbólumok használatát is elsajátították, és egyéb „műhelytitkokra” is szert tehettek. Nagyon jó kis csapat jött össze, a folytatást ők maguk kezdeményezték, klubfoglalkozás formájában, ahol a tapasztalataikat élményeiket is megoszthatják majd egymással – és jól érezhetik magukat újra együtt, mint a tanfolyamon. Egyik tanítvány utólag így fogalmazott: „Egész megváltozott az életem, most kezdek igazán olyan lenni, amilyen szeretnék, és amilyen valójában vagyok!”

Szeretnénk további érdeklődőknek is lehetőséget adni a REIKI energia megtapasztalására, a módszer elsajátítására, ezért március 6-án újra REIKI I-es tanfolyamot tartunk a Napfény Központban.

reiki3
 

A REIKI egy ősi energiagyógyászati módszer, ami a mai rohanó világunkban is megállja a helyét. A Reiki I. fokozat főleg az öngyógyítást teszi lehetővé. A tanfolyamon elsajátítjuk a gyógyítási kéztartásokat, megismerjük a Reiki történetét és beszélünk a módszer hatékonyságáról. Az elméleti és gyakorlati oktatás végén pedig beavatást nyernek (a csakrák finomhangolása) a résztvevők a Reiki használatába.

A Beavatás megnöveli a test rezgésszámát és elindít egy 21 napos tisztulási folyamatot, ami annak az eredménye, hogy a beavatott személy energiái gyorsabban kezdenek működni. Így megszűnnek az energiablokkok és a szervezet kidobja magából a méreganyagokat. A beavatás megemeli a tanítvány rezgésszintjét, melynek hatására megkezdődik a korábbi, alacsonyabb rezgésszintű energetikai minták lebomlása.

Oldódnak a blokkok és a méreganyagok elkezdenek kiürülni, és tisztul a Reiki csatorna is. A tisztulási folyamatot nagymértékben segíti, ha a tanítvány betart néhány életmóddal kapcsolatos szabályt, valamint a tanítványnak minden nap kezelnie kell magát Reiki energiával.

Behangolás csak olyan Reiki-Mester által végezhető el, aki elsajátította dr. Usui módszerét, Gauracandra egy hiteles Usui Reiki vonalat képvisel, amely tiszta mesterekből áll, Reiki mestere Gaura–Narayana, Indiában élő szerzetes, vaisnava brahmana, teológus, aki a hiteles és tradícionális indiai kultúrát tanítja szerte a világon. Az Ő avató Reiki mestere Bhanu swami egy japánban élő vaisnava Sannyási lelki tanítómester. Ebben a tiszta tanítványi láncban fizikálisan és mentálisan is tiszta személytől kapják a beavatásokat. Szeretettel vár minden érdeklődőt:
Gyalog Gábor Gauracandra,
Reiki Mester

A tanfolyam ideje: március 6-án 13-18 óráig, díja 10.000 Ft, egy finom, vegetáriánus ételkóstolóval együtt! (Következő tanfolyami időpont: március 20.)

Helyszín: Napfény Központ (1162 Bp. Hermina út 16.);

További információ és jelentkezés: 06-20-412-6353; email: napfenykozpont@gmail.com

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2021. október 13.
2021. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez