Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.19. péntek
Emma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28780912
   « Vissza

HOROSZKÓP október 24-től november 22-ig

 « Horoszkóp, asztrológia 
2010. október 20.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)

A Skorpió október végi időszaka az erőgyűjtés, a koncentráció, a kihívásokra való felkészülés időszaka. A Kos-jegyű emberek ebben a pár napban, egy hétben felfújják magukat, hogy szembe tudjanak nézni a novemberben rájuk váró kihívásokkal. Ez olyan jól sikerülhet, hogy novemberben csak úgy nézik Önt, micsoda erőbedobással, energiával képes nekimenni a feladatoknak. Lóra pattan, és végigszáguld a szent cél felé vezető úton. Sikeres, erővel teli időszakra számíthat, amit most elér, teljes mértékben magának köszönheti.

 

Bika (IV. 21.- V. 20.)

Párkapcsolatával kapcsolatos égető kérdéseket tehet fel magának e hónapban. Pontosabban szólva, önmagát figyeli jelenlegi kapcsolatteremtő és kapcsolatait megélő minőségben. Nem feltétlenül tetszik Önnek, amit lát. Ráébredhet, hogy valójában a társával megélt konfliktusok okozója és nem elszenvedője. Ha ráébred, hogy valamit rosszul csinált, ne a durcás kisgyermek tehetetlen haragja legyen úrrá Önön – „akkor többet nem kell senki” –, hanem vegye áldásnak, hogy ismét egy fokkal bölcsebb és érettebben láthatja saját világát. Vesse papírra, mi kell Önnek és mire nincs egyáltalán szüksége.

 

Ikrek (V. 21.- VI. 21.)

Október utolsó hetében besűrűsödnek dolgai. Szinte mindenki megtalálja, akivel rendezetlen ügye van. Döntéseket kell hoznia, ami kissé kifárasztja majd. November második hetétől csendesebb lehet, szinte érezni a levegőben, hogy elfáradt, kifáradt, pihenésre lenne szüksége. Olvasás közben a világ dolgainak nagy összefüggéseire ébredhet rá. A tanulásban jeleskedhet szintetizáló tudásával. Aktív pihenés javasolt, vagyis végezze a dolgait úgy – nehogy feltornyosuljanak későbbre –, hogy közben koncentrált, távolról nézve kissé hűvös és nyugodt marad.

 

Rák (VI. 22.- VII. 22.)

Ez a hónap sajnos nem az Ön hónapja. Pingponglabdaként dobálják ismerősei kézről kézre úgy, mintha Ön lenne a hibás. Akárhogyan is nézzük, bűnbak lett, méghozzá mások hibáinak kivetítése, megszemélyesített „hiba csomagja”. Túl engedékeny és kedves, nem mer szólni, hogy ez Önnek nem esik jól. Környezete pedig azt gondolja, hogy bármit megtehet. Lehet, hogy ez a fricskázás pont arra lesz jó, hogy nem-et tudjon mondani, hogy ki tudja mutatni erejét, hogy felismerje micsoda benső erőtartalékokkal rendelkezik? Ne feledje, nem feltétlenül az az erősebb, akinél a véres kard van, gondoljon a víz erejére, mely képes köveket formálni hosszú-hosszú idő alatt.

 

Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)

Az átváltozás időszaka ez az Oroszlánok számára. Barátságok múlhatnak el és új, egészen más minőségű kapcsolatok alakulhatnak. Bölcsebbé és érettebbé válik. Nem bánja a szükséges veszteségeket, mert rendkívüli belső erő van Önben, és jelenleg tisztában van azzal, hogy vannak múlandó dolgok. Lelke mélyén kiegyensúlyozott, valódi méltóság sugárzik Önből. Képes megbirkózni az akadályokkal úgy, hogy eredeti, szellemes, nyugodt tud maradni. Nagy áldás ez annak a jegynek, aki általában véve igencsak fázni szokott a novemberi hidegben.

 

Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)

Október végén befektetésekkel, biztosításokkal, különböző „jó ajánlatokkal” zaklathatják. Tudni fogja, mibe menjen bele és mibe nem, mert a gyors anyagi sikereket ígérő, Öntől gyors döntéseket váró ügynökök nagy valószínűséggel nem átgondolt koncepciót képviselnek. Elemezgesse végig a lehetőségeket, az idő valóban Önnek dolgozik. Őszinte, bensőséges beszélgetésekre is számíthat olyan rég látott barátokkal, akikkel rendezetlen ügyei vannak. Kellemes, világmegváltó, problémafeloldó, érzelmi téren mély találkozásokra számíthat. Jó irányba halad, csak így tovább!

 

Mérleg (IX. 24.- X. 23.)

Míg sok más jegynél a feloldás, Önnél a dolgok szilárdabbá tétele, megkötése a jelenlegi feladat. Filozofikus, szemlélődő időszakra számíthat. Arra kell összpontosítania, hogy mi az, amit meg kíván tartani, legyen szó akár szellemi tudásról, akár párkapcsolatról, akár tárgyi dolgokról. A Mérleg-jegy alapvetően nehezen kötődő típus, sokkal inkább a látszatra, mintsem a valódi mély kötésekre figyel, ezen most alakítania kell, mert vannak dolgok, amikre hangos Igen-t kell mondania. Nem lavírozhat folyamatosan a dolgok között úgy, hogy „hoztam is ajándékot és nem is hoztam”. Ha valami mellett dönt, sok minden mást elenged, ez így helyes.

 

Skorpió (X. 24.- XI. 22.)

Sokan tanácsot kérnek Öntől, vagy éppen arra vágyik, hogy alapvető természetétől függetlenül tanácsot kérjenek, hogy meghallgassák. Tudnia kell, hogy nem mindig az „adó” fél az okosabb, mert ez a fajta terápiás beszélgetés ugyanolyan jót tesz Önnek, mint a másik félnek. Érzi, hogy fontossá válik, hogy kíváncsiak a mondanivalójára, hogy értékelik és megbecsülik. Csalódás csak akkor érheti, ha másokra kívánja erőltetni akaratát. Csak javasolhat, mert a döntés azokon áll, akik cselekszenek majd. Kiváló meggyőzőképességét fejlessze tovább, ez célravezető lehet.

 

Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)

Kissé elveszik a hétköznapi ügyek intézésében. Nem igazán látja át, milyen feladat mire lesz jó később. Tervei és elképzelései természetesen vannak, de nagyon sok a rutinfeladat és nem marad ideje álmodozni. Zokon is vehet dolgokat, érzékenyebb, sérülékenyebb, sértődősebb lehet, jól jönne egy jó nagy sírás, mely feloldja a belső feszültségeket. Nem lesz túlzottan objektív, de hát vannak ilyen időszakok is. Hízásra lehet hajlamos, vigyázzon a pocakeresztéssel, mert akut hasfájás lehet a gyorsan megevett pizzából. A halk zene és a meditáció jót tehet kiegyensúlyozottság elérése szempontjából. Tegye ezt!

 

Bak (XII. 22.- I. 20.)

Egy dologra koncentrál igazán. Régóta szövögetett egy álmot, aminek a megvalósításán rendületlenül dolgozik. Szorgalmas, dolgos időszak várható. A nagy kilengések helyett összeszedettségre, koncentráltságra számíthat. Erőben most sincs hiány, az eredmény később fog kiteljesedni, és kialakulni, de ezt Ön tudja a legjobban, így nem kíván elsietni semmit sem, aminek nincs itt az ideje. Kiváló úton halad afelé az út felé, melyet kitűzött a maga számára. A legtöbb jegy igazán irigyelheti ezt a céltudatos, magabiztos hozzáállást.

 

Vízöntő (I. 21.- II. 19.)

Vigyázzon a testére, csontjaira, ne törje össze magát. Az egészségével kapcsolatban idegi eredetű fájdalmak, esetleg görcsös fájdalmak (például fejfájás) jellemezhetik a Skorpió havát Önnek. Az élete átalakulóban van, ugyanakkor nagyobb volumenű terveket is szövöget arra vonatkozóan, hogy teljes mértékben megváltoztassa életét. Ez egyelőre terv szinten marad. Magányosnak érezheti magát, ugyanakkor ez az érzés gyorsan el tud múlni, ha fogja és összeszámolja, hány olyan ismerőse van, akit fel tud keresni, ha egy jó beszélgetésre van szüksége.

 

Halak (II. 20.- III. 20.)

Kezdi összeszedni magát. A „megtáltosodott” állapothoz ugyan még kell némi idő – vagyis ahhoz, hogy ez kívülről is látványos legyen –, de belülről, lélekben már egy összeszedettebb Halak-jegyű embert láthatunk. Egy lehetséges külföldi utazás lebeg a levegőben – jobban mondva, úszik a tengerben. Szerencsés lehet november első felében az önmegvalósítás terén, de ehhez tudnia kell, hogy Ön mit akar. Valójában már vannak sejtései erről is és ez remek hír, hiszen nem könnyű a Halak-jegyű embernek kitalálnia, ki ő és hol vannak a határai.

Laki Beáta (06-70-310-1974)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez