Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28658822
   « Vissza

Horoszkóp (szeptember 24-től október 23-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2010. szeptember 22.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)

Kezdi beismerni végre önmagának, hogy Önnek igenis fontosak a véleménykülönbözőségek, a konfliktushelyzetek, mert szeret harcolni, küzdeni. Szereti kivívni a lehetőségek adta gyors és látványos eredményeket. Mondhatni, most igazán tiszteli ellenségeit is. Bölcs hozzáállás egy valódi harcostól. A fizikai kihívások most háttérbe szorulnak, és érzelmi téren érhet el igazán nagy fejlődést. A szexualitás is központi kérdéssé válhat, érezze jól magát, élje meg teljes valójában az érintés érzéki pillanatait.

 

Bika (IV. 21.- V. 20.)

A szeptemberi hónap végére elfárad, kifárad, úgy érzi, kisajtolják Önből ereje minden cseppjét. Kényszeres evésbe menekülhet. Október első felében ráeszmélhet, hogy túl sok embert engedett be az életébe és a túlzott közelségben lévők szó szerint a fejére nőhetnek. Fejfájás, a szemek fáradtsága, erőtlen végtagok jelezhetik, hogy szükséges távolságot tartania és szó szerint, vagy képletesen kitessékelni otthonából a fárasztó személyeket. Egy nagyobb takarítás is jót tehet. Álljon neki, ha nehéz is elkezdenie, a végére sokkal jobban fogja magát érezni.

 

Ikrek (V. 21.- VI. 21.)

Kevésszer fordul elő Önnel, hogy nem tudja igazán jól kifejezni magát. A szavak pedig nehezen jönnek, s mások sem értik meg igazán, mit akar mondani. Ne erőltesse. Lassabb felfogóképesség, feledékenység, szétszórtság jellemezheti. Ez az állapot nem a szellemi leépülésből adódik – ahogy ezt Ön gondolja – hanem azért, hogy száz dolog helyett egy-egy dologra koncentrálhasson igazán. A sokrétűség helyett a specialista énje kerül kifejeződésre. Egyszerre tehát egy dolog a fontos, méghozzá éppen az, ami az orra előtt van, nem pedig az, amit holnap kéne megtennie.

 

Rák (VI. 22.- VII. 22.)

Nincs túl jól, ezért nem is igazán értékeli önmagát. Sőt, kifejezetten sikeres emberek közelségét keresi, hogy azokat kiszolgálva még véletlenül se kelljen önmagára figyelnie. Az egyetlen probléma ezzel az, hogy mindezt menekülési szándékkal teszi, tanulása helyett. „Én úgysem lehetek ilyen/olyan szép, okos, gazdag stb.” – mondja. Ismerje fel, hogy érzelmi gödörben lenni azért jó, mert innen már csak felfelé lehet jutni, mert ennél már csak jobb lehet. Csak azokat szolgálja ki, csak azokért áldozza fel idejét, akik valóban érdemesek Önre. A hallgatás, meghallgatás is aranyat ér.

 

Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)

Sűrűsödik az élete. A naptára tele van találkozókkal, eseményekkel, rendezvényekkel. Ön ezt általában élvezi is, most mégis kicsit sokallja programját. Szeret a középpontban lenni, de most leginkább egy-egy emberrel töltene el több időt ahelyett, hogy felszínes kapcsolatait ápolgatja. A Skorpió havában talán lesz rá ideje, hogy forralt bort szürcsölve ücsörögjön a kandalló mellett valódi barátaival, és nagy dolgokról beszélgessen. Most pedig siessen, le ne késse a megbeszélt találkozóját.

 

Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)

Egy lépéssel önmaga előtt jár. Ezt igazán élvezi, hiszen így a dolgok igazán tökéletesen vannak megszervezve. Körültekintő és precíz, már most tudja, mit fog csinálni három hét múlva pénteken. A születésnapján túl, a Mérleg havában igazán új szemléletmóddal, Ön valóban „erőben van”. Elégedett azzal, amit megteremtett magának. Alapvetően érzi, hogy nem öregebb, hanem bölcsebb, kifinomultabb lett és ez így is van. Nem néz vissza, csak előre koncentrál. Az élet támogatja Önt és ez érezhetően kiegyensúlyozott állapot.

 

Mérleg (IX. 24.- X. 23.)

Mindent akar, mégis keveset tud megcsinálni. Valójában az a kérdés, hogy tényleg akarja-e a tornyosuló feladatok nyújtotta kihívásokat, vagy csak az eredmény örömeit kívánja megélni. Lehet, hogy jobban tenné, ha annyit vállalna csak el, amennyit meg is tud oldani, mert így egyik feladatának sem lesz dicséret és elismerés a vége. A kevesebb az Ön esetében most valóban több. Ettől függetlenül az ég kegyeltje, mert a meg nem oldott feladatok felelőssége alól valahogy mégis megmenekül. A dolgok a legvégén rendeződnek.

 

Skorpió (X. 24.- XI. 22.)

Ön képes arra, hogy kapcsolatokat bontson szét és képes arra is – ha jó kedvében van –, hogy embereket hozzon össze. Jelenleg ez utóbbi mágikus képessége dominál. Ezzel talán csak annyi lehet a probléma, hogy valójában magányosságát kívánja leplezni. Ideje foglalkozni a párkereséssel, ha egy kaland erejéig is. Egy kalandból is alakulhat komoly, mindent elsöprő, hosszú távú szerelmi kapcsolat. Engedje meg a tökéletlen kezdetet, hogy tökéletes folytatás következhessen! Mások szerelmi életével pedig csak akkor foglalkozzon, ha megkérik rá!

 

Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)

Ön kitartóan küzd azért, hogy minden dolog maradjon a régiben. Talán ez a régi dolog pont a munkahelye. Jövő év elején e téren változások várhatók, addig pedig fel kell készülnie a változásokra. Legyen előrelátó és kezdjen el új lehetőségek után nézni. Álmodozás helyett cselekedjen időben, mert így nem érhetik meglepetések. Ha szabadon választhatna foglalkozást, mit csinálna szívesen? Önre alapvetően jellemző a jövő felé tekintés, mégis úgy hátrál az ismeretlen elől, mintha az valamilyen szörnyűséges dolog lenne. Legyen ez csúzli, amit csak azért húznak visszafelé, hogy a végén távolabbra repülhessen a benne lévő kavics.

 

Bak (XII. 22.- I. 20.)

Tanító, tanácsadó, oktató szerepet kap. Megérett arra, hogy szaktudását mások számára is elérhető formába öntse. Elemében is érzi magát ettől, sőt úgy gondolja, végre elismerik hozzáértését és a kemény munka gyümölcse most érik be. Tetszik Önnek a szerep, melyben úgy lehet központi szereplő, hogy sajátságos Bak értékrendje – melyet lassúnak és dogmatikusnak ítélnek legtöbbször –, most elismerést arat. „Ugye megmondtam, hogy ez a helyes út” – szavakkal simogatja saját lelkét és természetesen egóját is, mely ettől csak nő és nő és tovább nő…

 

Vízöntő (I. 21.- II. 19.)

A Vízöntők számára még mindig nem túl könnyű a helyzet. A sarkalatos életterületeken (önismeret, család, párkapcsolat, hivatás) változásra lenne szükség, mégis habozik, lemarad, bent marad a régiben. Erőt gyűjt, vagy fél továbblépni? A tanulás helyes út lehetne az előrelépés megalapozásához. Keresse meg, hol lenne szükség a változásra és keressen ezzel kapcsolatos tanulási lehetőségeket, tanfolyamokat, előadásokat. Sokat segíthet magán, ha a nehéz bolygóállás ellenére erőt merít és felkészül.

 

Halak (II. 20.- III. 20.)

Az Ön életében sokszor akkor következik be a változás, ha már minden tönkrement, elmúlt, kihalt. A Halak alapvető természete sokkalta lassabb, mint a mai világ rohanó ritmusa. E kettőt nehéz összeegyeztetni. Valahogy mégis az lehetne a helyes út, ha azelőtt ki tudná találni, mit akar, mielőtt a dolgok maguktól megszűnnek, és ott találja magát a semmi közepén, rákényszerítve a változásra. Jövő év februárjáig van ideje ülni, jobban mondva úszkálni az állóvízben, mert ezután az események felpörögnek és még azelőtt egy új élethelyzetben találja magát, mielőtt uszonyával egyetlen csapást is tudna tenni valamilyen irányban.

Laki Beáta (06-70-310-1974)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez