Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28602808
   « Vissza

„Csináld magad” ingatlaniroda

 « Cikkek és hírek 
2010. július 21.
 

Az ingatlaneladók két nagy csoportba sorolhatók: egyikük ügynökséget bíz meg az eladással, ők akár abba is hagyhatják az olvasást. A másik nagy csoport saját maga intézi az eladást, és semmi pénzért nem veszi igénybe az ingatlanközvetítők szolgáltatását. Az utóbbiak számára hoztuk létre a Csináld magad ingatlaniroda rendszerét, és ennek kipróbálásához keresünk (korlátozott számban) jelentkezőket.

A módszer lényege, hogy a reménybeli eladót aktívan bevonjuk az ingatlan-értékesítés folyamatába, ki-ki alapon. Mindazt, amit saját maga is el tud végezni, azt megcsinálja (magának, ingyen), az ingatlanközvetítés egyéb fázisaiban pedig szakszerű segítséget nyújtunk. A közös munka eredményeként az eladni kívánt ingatlan ugyanolyan módon kerül a vevők szeme elé, mintha azt egy profi ingatlaniroda kínálná, de a tényleges eladás során nem kell jutalékot fizetni, és az egész eladási folyamatban csak azok a költségek terhelik az eladót, amit maga nem tud megcsinálni.

Az ingatlanok hirdetései a legnépszerűbb országos ingatlan-portálon jelennek meg, valamint (mivel csak helybéli eladókkal kívánunk dolgozni) a Helyi Hírek ingatlan rovatában (fényképpel), valamint a lap internetes oldalán, ahol részletes műszaki leírás, pontos utca – házszám, a ház és a közvetlen környék képe is megtalálható, sőt, akár egy rövid videót is felteszünk, ahol az eladó bemutathatja az ingatlant, a fekvését, a környékét, éppen úgy, ahogy azt el szokta mondani minden reménybeli vevőjelöltnek. Ennek a módszernek az a különlegessége, hogy a vevőknek nem kell (jogi) kapcsolatba lépni egy ingatlanközvetítővel, hanem az internetről kiválogatva, előzetesen alaposan tájékozódva kereshetik fel közvetlenül az eladókat. (Nem az ingatlanközvetítők tehetnek róla, de az a kialakult gyakorlat, hogy az ingatlanközvetítői honlapokról lehetetlen megtudni, hogy az adott ingatlan pontosan hol található, milyen a környezete – hiszen akkor a vevők elkerülnék az irodákat, és kárba vész a befektetett munka –, de ezzel a „Csináld magad” módszerrel a vevő és az eladó is megkíméli magát egy sor felesleges időpocsékolástól.)

Egy átlagos eladással számolva a szokásos költségek kis részéből kijön az az eladó, aki a saját tudását és idejét is latba vetve működik közre az ingatlana eladásában – az előzetes számítások szerint.
Az érdeklődők jelentkezését várjuk (korlátozott számban) a 405-6655 vagy a 06-70-298-9191 telefonszámon.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez