CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28658988
|
2010. június 16.
|
|
|
Hozzávalók: 1 dl fehérbor, 2 tojásfehérje, 1 kg karfiol, 15 dkg reszelt sajt, olaj, só, 10 dkg liszt A karfiolt nagyobb darabokra szedjük, és lobogó sós vízben 10 percig főzzük. Ezután szitára téve hagyjuk kihűlni. A bort simára elhabarjuk a liszttel, egy evőkanál olajjal, és a tojásfehérje keményre felvert habjával és sóval. A karfiolt ebbe a habarékba mártjuk és forró olajban pirosra sütjük. Tálra szedjük, és megszórjuk sajttal. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|