CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28808552
|
2009. december 11.
|
|
|
Hozzávalók: 4 szelet felsál, 1 fej hagyma, 1 kávéskanál liszt, fél dl paradicsomlé, 1 babérlevél, fél dl olaj, só A húst jól kiverjük, sózzuk, lisztbe forgatjuk, forró olajon hirtelen pirosra sütjük, letakarva félretesszük. A hagymát apróra vágjuk, olajon üvegesre pároljuk, meghintjük liszttel, megpirítjuk és hozzáöntjük a paradicsomot. Megpirítjuk, beletesszük a babérlevelet, 2 dl vízzel felforraljuk. Belerakjuk a húst, és puhára pároljuk. Időnként megforgatjuk, a forró vizet pótoljuk. Köretnek párolt főzeléket, vagy krumplipürét adunk hozzá. |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|