CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28657446
|
2009. június 3.
|
|
|
Hozzávalók: 10 db paradicsom, 50 dkg gomba, 5 dkg olaj, 1 fej hagyma, 2 tojás, 1 csokor zöldpetrezselyem, 1 dl tejföl, 5 dkg vaj, só, bors, sajt
A paradicsomok felső részét vékonyan levágjuk, belsejét kitisztítjuk, kissé besózzuk, lefordítjuk, hogy a leve kicsurogjon. A hagymát apróra vágva a vajon sárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a felaprózott gombát, petrezselymet, fedő alatt puhára pároljuk, majd zsírjára pirítjuk. Rátesszük a felvert tojásokat, és megszilárdulásig kevergetjük, sózzuk, borsozzuk. Ezzel megtöltjük a paradicsomokat. Kiolajozott, lapos jénaiba tesszük, tejföllel meglocsoljuk és forró sütőben gyorsan megsütjük. Kivéve a sütőből megszórjuk reszelt sajttal. Köretként rizst adunk hozzá.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|