Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.16. kedd
Csongor, Joakim
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28757269
   « Vissza

Artur, a holisztiklus csodadoktor

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2008. szeptember 3.
 
Tizenkét éves koromban a klinikai halál állapotába kerülve, majd visszatérve változott meg az életem: ettől kezdve kezdtem „látni” – meséli Annamuradov Artykmurat, vagy ahogy mindenki ismeri, Artur, a holisztikus tisztánlátó, egészségfilozófus, orvos, természetgyógyász, akivel az Éden Gyógyközpontban találkoztunk, egy pénteki rendelési napja végén. A már első látásra bizalmat sugárzó, mosolygós ember rögtön „kezelésbe” vette páromat – akivel közösen vállalkoztunk a feladatra, hogy közkinccsé tegyük Őt az olvasók számára. Artur „röntgen-szeme” ekkor látni kezdte a gyerekkorban sérült, már rég elfeledett szemöldök sérülést, és a jelenleg éppen zajló akkut orr-melléküreg problémát. Választ kaptunk olyan oki összefüggésekre, ami bár teljesen logikusnak tűnik, de az orvosi megközelítés mégis kizárólag a tünetek kezelésére irányult. Én sem maradtam rejtve Artur szeme előtt velem született alacsony vérnyomásommal, gyerekkorban elszenvedett tüdőgyulladásommal, s igen nagy meglepetésemre egy korábbi nagyobb stresszhatás maradandó nyomaival a szívem tájékán… De elmondta azt is, hogy a belső szervek éppen milyen állapotban vannak, hol működik jól-rosszul, hol van lerakódás, szűkület. A gerinc- és nyaki csigolyákkal kapcsolatos problémák pontos helyének és állapotának elemzésén már meg sem lepődtem – teljesen egybe esett a két nappal azelőtti diagnózissal, itt a Gyógyközpontban voltam gerinckorrekciós kezelésen. Talán nem csoda, ha kíváncsiak lettünk Arturra ezek után… Artur – magyar hangja Irina, a kedves tolmácsnő, aki már két éve segíti őt az orosz-magyar nyelvi nehézségek áthidalásában –, szóval Artur Türkmenisztánban született, ahol szinte már az anyatejjel szívta magába az ősi tudást. A fordulópontot mégis az jelentette az életében, amikor 12 évesen a klinikai halál állapotába került. „Kiléptem a testemből, felülről láttam magam, ahogy fekszem az ágyon. Repültem, könnyűnek éreztem magam, és olyan csodálatos volt ott minden, hogy azt emberi szavakkal leírni nem lehet. A legcsodálatosabb mégis az a mindent körülölelő, hatalmas szeretet, a szeretve lenni érzése nyújtotta biztonság volt, amelyből nem is akartam visszatérni. De vissza kellett jönnöm, hogy beteljesítsem a feladatomat: segítenem kell az embereken. Döntöttem és bólintottam, s már éreztem is az orvos kezét a pulzusomon, s láttam felém hajló arcát. Visszajött! – erre eszméltem.”
Artur csodálatos képességével látja a belső szerveket, működésüket, a test körül megjelenő fényeket, és hogy mi vár ránk a jövőben. Látja az előttünk lévő életet akadályozó dolgokat, és hogy ezeket meg lehet-e előzni? Nem csak a problémát látja, számtalan esetben a „kezében” a megoldás kulcsa is. Mint magasan képzett orvos és természetgyógyász igen sok módszert elsajátított, hogy a lehető legjobban tudjon segíteni a bajok gyógyításában. Használja a pszichoterápiát, az önkontroll technikát, bioenergetikát, parapszichológiát, orvosi asztrológiát, klasszikus svédmasszázst, szegment-reflex­masszázst, pontmasszázst, gyógy­masszázst – mindent a maga idejében. Ahogy meséli, azért is olyan látványos a gyó­gyu­lás, mert amikor ő gyógyít, rögtön látja az eredményt is. Ahol ő tanult, ott nagyon komolyan veszik a rátermettséget. Egyetlen olyan egyetem van Moszkvában, ahol ezt a fajta gyógyítást lehet tanulni, de oda csak olyanok mehetnek, akiknek tényleg van különleges képességük. S hogy ennek megítélését nem bízzák a véletlenre, egy külön laboratóriumban, speciális műszerekkel mérik a bioenergetikai képességeket. Ahogy a hétköznapi nyelvben mondani szoktuk bizonyos emberekre: kisugárzása van. Ez akár szó szerint is értendő, ezek a különleges képességek ugyanis megjelennek az embert körülvevő energetikai mezőben, s szinte érzékelhető, de legalábbis mérhető. Itt Magyarországon nincs ilyen feltétele, ha valaki gyógyítói vonalon szeretne tanulni, de Oroszországban sokkal szigorúbb a rendszer. És aki ott talpon szeretne maradni, annak tanulnia is nagyon sokat kell. Artur első diplomáját például geológusként szerezte, és ezirányú tudását kamatoztatja is, például az ásványokkal való gyógyításban.
A különleges képesség azonban nem egy kabát, amit a munkaidő végeztével felakasztunk a fogasra. Nevetve mesélte Artur azt az esetet, amikor a trolin utazva látta, hogy egy fiatalasszony fájdalmasan a hasára szorította a kezét. Ő rögtön látta az epehólyagban a követ, ami a görcsöt okozta. Mondta is neki, hogy fusson gyorsan az orvoshoz. Az eset után az a szóbeszéd járta a városban, hogy van egy férfi, aki mindenkinek megmondja, mi a baja. Artur tényleg megmondja, és már eddig többezer embernek segített is, hogy visszanyerhessék testi-lelki egyensúlyukat. Volt, hogy egyszer tévedésből meggyógyított egy azóta már gyógyíthatatlannak kikiáltott betegséget is… Artur az egész embert látja és gyógyítja, ezért mindig kiderülnek számára azok a távoli összefüggések, ami az adott problémát okozzák. Ami sokak számára felfoghatatlan, neki nem kell a személyes kontakt, sokszor még a jelenlét sem, a gyógyítás akkor is hatékony, de ezt sokan nem fogadják el. (Halkan jeleztem, hogy én nagyon szívesen elfogadom...) Persze egy gerincproblémát nem lehet csak távolról vizuálni, ilyenkor jól jön az a sokféle csodálatos masszázstechnika, amit Artur tud, és már egy kezelés után is látványosan csökkennek a fájdalmak, három alkalom pedig biztosan megszünteti teljesen. S még egy nagyon lényeges szempont. Artur kés és mindenféle nagyobb beavatkozás nélkül tud megszüntetni olyan betegségeket, amit a mai orvostudomány másképp el sem tud képzelni. A köveket például az energia romboló hatását jótékonyan kihasználva szétzúzza, majd szépen megtisztítja az adott szervet. Búcsúzóul még kaptunk egy kis útravalót: Nem az Isten büntet bennünket, ahogy sokan gondolják. Ő egyformán szeret mindannyiunkat. Saját magunkat büntetjük. Az emberek nem tudják, hogy a gondolatnak – ami az elméjükben megfogan – milyen hatalmas teremtő ereje van. Nincs gyógyíthatatlan betegség! Gondolataink, kimondott szavaink és tetteink tesznek beteggé bennünket. Ha ezek negatív kicsengésűek, akkor mint a bumeráng, visszatérnek hozzánk betegség formájában. Artur segít, ahol tud, de a többi rajtunk is múlik…          Szőke Kati Bejelentkezés: Éden Gyógyközpont, 253-8061
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez