Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28655629
   « Vissza

Báránycomb töltve

 « Receptek 
2008. augusztus 29.
 
Báránycomb töltve Hozzávalók: 1 báránycomb, 1 báránymáj (vagy 20 dkg sertés), 2 fej vöröshagyma, 1 csokor petrezselyem, 5 dkg mazsola, 2 tojás, 3 evőkanál olaj, só, bors, tárkony, 15 dkg rizs. A májat megfőzzük, metéltre vágjuk. A hagymát aprítva megpirítjuk, összekeverjük a májjal, a főtt rizzsel, mazsolával, az apróra vágott petrezselyemmel, sózzuk, borsozzuk. A combon a csont mellett bevágva zsebet csinálunk, kívül-belül sózzuk, borsozzuk, tárkonnyal bedörzsöljük. A comb üregét megtöltjük a töltelékkel és összevarrjuk. Sütőedénybe rakjuk, olajjal meglocsoljuk, és pirosra sütjük. Közben gyakran öntözzük a saját levével.
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez